Carlsberg Group Visit Carlsberg


Salgsassistenter, Carlsberg Brand Store

Til vores Carlsberg Brand Store i Valby søger vi nye udadvendte og salgsorienterede salgsassistenter.

Kan du bidrage positivt til vores dedikerede team og give vores gæster den bedste oplevelse? Så har du chancen for at blive vores nye kollega. Det er en fordel, hvis du har erfaring med salg, er målrettet i forhold til at skabe gode resultater og har en flair for god service. Det er vores fælles mål at alle vores gæster forlader butikken med en uforglemmelig oplevelse og som en ægte ambassadør for Carlsberg.

Positionen:

Som salgsassistent i Carlsberg Brand Store vil du have forskellige opgaver.

Vi forventer, at du bidrager til at optimere salg gennem opsøgende salg i butikken og ved at deltage til produkt præsentationer og udstillinger. Vi forventer endvidere, at du kan håndtere modtagelse af varer, samt sørge for at butikken altid fremstår præsentabel.

Det forventes, at du formår at være ambassadør for Carlsberg, altid med tanke på at hvert besøg skal være en unik oplevelse for vores gæster.

Den rette kandidat

  • Du har salgserfaring, gerne inden for attraktionsbranchen
  • Du forstår vigtigheden af, at yde den bedste kundeservice gennem en venlig og indbydende attitude.
  • Du har et godt humør og formår at holde hovedet koldt selv på travle dage.
  • Du er en teamplayer.
  • Du taler dansk og engelsk på højt niveau, andre sprog er en fordel men ikke et krav.

Carlsberg Brand Store tilbyder:

Som salgsassistent vil du blive tilbudt et job, der giver mange positive oplevelser med forskellige gæster fra hele verden. Du vil få muligheden for at blive ambassadør for et verdensomspændende brand i et job med forskellige opgaver og et bredt netværk af kollegaer både i Visit Carlsberg og Carlsberg gruppen.

Interesseret?

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Brand Store Manager Lars Gadegaard på telefon 61 16 13 27 

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning på nedenstående link inden 6 august 2017. Vi afholder samtaler løbende. 

Om Visit Carlsberg

Visit Carlsberg is one of the capital’s most inspiring meeting places, and with 225,000 guests visiting annually, it is one of Copenhagen’s great attractions. Visit Carlsberg operates Carlsberg’s Visitor Center and Carlsberg Museum & Business Center, a one-of-a-kind destination for events, meetings and conferences including restaurant and bar services.


Ansøgningsfrist: 06-08-2017
Arbejdstid: Deltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Valby
Yderligere oplysninger fås hos:
Lars Gadegaard
Mobil: +45 61161327
Hjemmeside: http://www.visitcarlsberg.dk
 
Send ansøgning